THE SWEET ROAD AHEAD

Je Monasso S5 is klaar voor vertrek. Trek stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten zet je de bluetooth speaker aan, voor je het weet ben je aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.

BETTER START RUNNING, CHIEF

Hier valt niets te halen. Jouw Monasso S5 is standaard bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met je afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: hands off.

WHAT'S YOUR FLAVOR?

Een aantal verschillen tussen de Monasso S5 en Monasso Grace op een rijtje:

  • 3000W vs. 1200W
  • 60V24Ah/60V48Ah vs. 60V20Ah/60V40Ah
  • 12 inch vs. 10 inch
  • alarm vs. cruise control
  • €2399 vs. €1999

CALL IT SWITCHEROO, OR A BREAK TROUGH

Noem het de grote verwisseltruc. Met een handomdraai is de lichtgewicht lithium-ion batterij uit je Monasso e-scooter en in de lader. Vind je het gek, met maar 9 kilo gewicht? Wil je er een accu bij plaatsen? Hier is ruimte voor onder het zadel. Opladen kan op kantoor, thuis of in een restaurant. Eigenlijk overal, net als je telefoon. Easy does it.

Configurator

GOODBYE GAS STATION, HELLO VACATION

Niet alleen bewust op de weg, maar ook bewust in de portemonnee. Alledaagse sluipkosten behoren met de Monasso e-scooter tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze tramritten, tankbonnetjes: je mag ze allemaal doorstrepen.

Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot wel 800 euro per 10.000 km.

Heb jij al een vakantiebestemming in gedachte?

Door je aan te melden ga je akkoord met de proefrit voorwaarden.