The Sweet Road Ahead.

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten schakel je over op cruise control, voor je het weet ben je al aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.

Better Start Running, Thief.

Hier valt niets te halen. Jouw Monasso e-scooter kan je optioneel laten bewapenen met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met je afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: hands off.

Custom created, designed for you.

Premium features, sleek design en nuttige extra’s. Jouw Monasso e-scooter is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen.

  • Verkrijgbaar in shiny black, pearl white, matte midnight, matte red & matte black
  • Keuze uit black edition of silver edition
  • Voorzien van usb-telefoonlader (alleen onder de buddy)

Call it switcheroo, or a breakthrough.

Noem het de grote verwisseltruc. Met een handomdraai is de lichtgewicht LG lithium-ion batterij uit je Monasso e-scooter en in de lader. Vind je het gek, met maar 8,5 kilo gewicht? Wil je er een accu bij plaatsen? Hier is ruimte voor onder het zadel. Opladen kan op kantoor, thuis of in een restaurant. Eigenlijk overal, net als je telefoon. Easy does it.

It's all in the fine details

Configurator

Goodbye gas station, hello vacation.

Niet alleen bewust op de weg, maar ook bewust in de portemonnee. Alledaagse sluipkosten behoren met de Monasso e-scooter tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze tramritten, tankbonnetjes: je mag ze allemaal doorstrepen.

Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot wel 800 euro per 10.000 km.

Heb jij al een vakantiebestemming in gedachte?

Door je aan te melden ga je akkoord met de proefrit voorwaarden.